Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Woensdag 23 september

Zeehondensafari vanuit historische stadshaven Goes

VVV Zeeland

Vaar je mee op de luxe charter met de Zeehondensafari vanuit de historische stadshaven in het Zeeuwse Goes? In 2020 is het voor het eerst mogelijk om vanuit hartje Goes, de winkelstad van Zeeland, kennis te maken met de zeehondenkolonie in de Oosterschelde. Ideaal om te combineren met een (mid)week in Goes. Nationaal Park Oosterschelde staat bekend om zijn adembenemende natuur, met bijzondere planten en dieren. Bij laag water zoeken de zeehonden de droogvallende zandplaten op, waar ze van hun rust genieten. In de zomermaanden kan je ze van gepaste afstand bewonderen - maar zeker dichtbij genoeg - vanaf een boot die vertrekt vanuit de historische stadshaven van Goes. En met een beetje geluk spot je ook nog een tuimelaar. Vaar je mee? (Uiteraard met voorzorgsmaatregelen voor een veilige en schone vaartocht volgens de voorschriften van het RIVM.)


Deze zeehondentocht organiseren wij op acht woensdagen in de zomer van 2020. De Amelia vertrekt om 10.30 uur (m.u.v. 23-09) vanuit Goes en vaart ’s middags om 15.30 uur de prachtige stadshaven weer binnen.

Via de boekingsmodule kunt u het aantal gewenste tickets kopen kaarten te kopen. Hierbij is ook de mogelijkheid om de boottocht uit te breiden met een lunch.

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • Woensdag 23 sep 09:30 - 14:30
  • Woensdag 30 sep 10:30 - 15:30

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.