Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Elke donderdag t/m 26 augustus

Dorpswandeling met een gids

1 / 2
snuf

In de maanden juli en augustus organiseert Stichting Tuys ongewoon gewoon uit Oostkapelle Dorpswandelingen met een gids. Op de donderdagavonden kun je van 19.30 tot 21.00 uur op stap met een Oôskappelaar, die onderweg allerlei leuke verhalen en interessante wetenswaardigheden over het dorp zal vertellen.
Vooraf kan een bezoek gebracht worden aan de Dorpskerk die van 19.00 tot 20.00 uur vrij toegankelijk is. In de kerk worden deze zomer schilderijen geëxposeerd van kunstenares Jeltje Hogenkamp, geïnspireerd door teksten en gebeden van de Duitse dominee Dietrich Bonhoeffer.
Omwille van de coronapreventie kan de Toren deze zomer helaas niet worden beklommen en de Oudheidkamer niet bezocht.
We beginnen dit jaar rustig aan: maximaal 5 deelnemers kunnen per keer mee, vol is vol! Vooraf aanmelden via: info@stichtingtuys.nl of via 06-24276453.
Kosten deelname aan de Dorpswandeling bedragen € 3,50 voor volwassenen en € 2,-- voor kinderen tot 18 jaar. Het verzamelpunt voor de Dorpswandeling is InfoKnoopPunt ‘t Wachtertje, vlakbij de Dorpskerk.
Wandel, kijk, luister, speur, zoek en geniet van mooi Oostkapelle!

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • 8 jul t/m 26 aug:
    • Donderdag 19:30 - 21:00

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.