Elke maandag

Yoga in stilte en Yoga voor de Vrouw

teja yoga

Yoga in stilte is voor iedereen die zich even wil afschermen van de drukte van alledag, om rustig naar binnen te keren. Geschikt voor HSP! Tijdens deze stilte yoga doen we rustige hatha yoga houdingen, geschikt voor beginners en gevorderden. In de yogaruimte wordt niet gepraat. We komen in stilte binnen en we blijven stil. Er is geen muziek, er zijn geen prikkels, geen afleiding. Alleen de stem van de docent. Je hebt aandacht voor de stilte, je lichaam, je adem. We eindigen met een weldadige eindontspanning.

Yoga voor de vrouw (in haar wisseljaren) is geschikt voor elke vrouw, maar vooral als je in een fase van hormonale schommelingen zit. Deze yoga helpt je weer in balans te komen. De yoga verschilt niet veel van gewone hatha yoga, maar is wel meer gericht op de hormoonklieren en organen. Je zenuwstelsel komt tot rust. Daarbij is de adem een belangrijke begeleider. Je voelt je evenwichtiger en het helpt je om de situatie te omarmen.

Deze lessen zullen elkaar afwisselen en worden twee wekelijks gegeven door Thea (gecertificeerd yogadocent) op de locatie Stalstraat 23 in Goes.

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • 7 jan t/m 7 jan:
    • Maandag 10:00 - 11:00

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.