Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Elke zaterdag t/m 4 juli

AFGELAST: Urker Mans Formatie

VVV Zeeland

Het nieuwe repertoire bestaat uit passie- en paasliederen waarin een opbouw zit van het verstilde passiegedeelte naar het uitbundige paasgedeelte. De overgang tussen beide delen wordt gebracht door een instrumentale solo op het orgel.  De bekende musicus Martin Zonnenberg bespeelt het orgel en geeft invulling aan de rode draad in het verhaal. De Urker Mans Formatie heeft voor deze concertserie een nieuwe cd opgenomen waarop het gehele programma terug te vinden is. Enkele titels zijn: Eli, Eli, Lama Sabachthani, De Kruisweg, The Man on the middle Cross en Het is volbracht! 

Dirigent Martin Mans weet de aandacht vast te houden en de luisteraar mee te voeren in het muzikale verhaal. De vijftien zangers, die in Urker dracht zingen, vormen een geheel maar zingen ook allen een solo waardoor de unieke stemmen goed van elkaar te onderscheiden zijn. De formatie is een goed geoefende, deels professionele, samenstelling die de luisteraar een afwisselende voorstelling biedt.

Kaarten kunnen via de website of telefonisch besteld worden.

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • 4 apr t/m 4 jul:
    • Zaterdag 20:00

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.