Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zondag 8 december

Swan Market Vlissingen

✰ SWAN. Vlissingen ✰

Yes, we gaan weer naar Zeeland! Er kan weer volop geshopt en gekeken worden op onze unieke lifestyle markt bij De Lasloods in Vlissingen. Dit industriële pand bij de havens brengt ons gelijk in de sfeer van tof design en unieke producten. Er is genoeg leuks te doen voor alle leeftijden. 

Vanaf zondagochtend 11:00 uur gaan we van start en kan het swannen beginnen! Ben je ook zo’n bewonderaar van handgemaakte producten, richt je jouw huis graag in met de meest unieke interieur items of draag je graag kleding gemaakt van duurzaam materiaal? Je vindt je het er allemaal! 

Op de Swan vinden we het belangrijk dat je niet alleen jouw ogen de kost geeft, maar prikkelen we graag meerdere zintuigen. Diverse culinaire deelnemers kunnen niet wachten om hun smaakvolle creaties aan jou te laten proeven terwijl de muzikanten jou ondertussen vermaken met de fijnste deuntjes. Dat klinkt toch als muziek in de oren?!

Met meer dan 100 standhouders creëren we ook deze aankomende editie weer een zo gevarieerd mogelijk aanbod. De Lasloods biedt voldoende ruimte voor een inspirerend dagje Swannen in Zeeland.
 

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • Zondag 8 dec 11:00 - 17:00

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.