Wekelijks t/m 2 november

Rondvaart naar de zeehondjes

VVV Zeeland

Leuke en leerzame rondvaart over de Westerschelde op zoek naar de Zeehondjes, de vaartocht duurt ca. 1 uur.

Garanderen kunnen we uiteraard niets, maar de laatste jaren zien we tijdens elke rondvaart wel zeehondjes, bruinvissen en meerdere soorten (zee)vogels. Omdat het beschermde dieren zijn moeten we een bepaalde afstand houden, we mogen en willen deze geweldige dieren niet storen.

Maar er is natuurlijk veel meer te zien. U krijgt ook uitleg over de natuur, de scheepvaart, de beloodsing, de westerschelde, de visserij, enz. Omdat we meestal tijdens deze rondvaart tussen de zandbanken en de wal varen hebben we vrijwel nooit last van grote golven, mede daardoor is de vaartocht ook geschikt voor ouderen, gehandicapten en kinderen. Als we tijd genoeg hebben sluiten we de vaart af met een rondvaart door de haven van Breskens.

Sommige dagen duren de rondvaarten 1,5 uur ipv 1 uur. Dit omdat we niet tussen de zandplaten kunnen komen vanwege het lage water en daarom iets verder/langer moeten varen om de zeehondjes toch zo goed mogelijk te zien.

Check vooraf de website www.defestijn.nlPraktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • 30 mrt t/m 2 nov:
    • Dinsdag 10:00 - 11:30
    • Donderdag 10:00 - 11:30
    • Zaterdag 10:00 - 11:30

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.