Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Wekelijks t/m 31 december

quiltwedstrijd en -expositie

VVV Zeeland

In het Fruitteeltmuseum in Kapelle gaan we een expositie inrichten van quilts, die speciaal voor deze gelegenheid zijn gemaakt. We nodigen u van harte uit om hieraan mee te werken. U kunt dat doen door zich aan te melden voor een wedstrijd.
De wedstrijdquilts moeten geïnspireerd zijn op alles wat groeit en bloeit, omdat de gemeente Kapelle, liggend midden tussen de fruitboomgaarden, wel de ‘bloesem van Zeeland’ wordt genoemd en we hier in het Fruitteeltmuseum graag van alles wat met de fruitteelt te maken heeft willen laten zien. Aan de wedstrijd is een eerste en tweede prijs verbonden, die bepaald worden door een jury, bestaande uit ervaren quiltsters. Ook komt er een publieksprijs die door de bezoekers bepaald wordt.
Hoe werkt het?
- U bestelt een lapje quiltstof van 25X25 cm bij De Quilterie, Nieuwe Kerkstraat 18 in Biezelinge, er is keuze uit 3 verschillende fruitige lapjes. Dit kan via info@dequilterie.nl of via www.dequilterie.nl Kosten € 1,50 of € 2,25 incl. verzending binnen Ned.
- U verwerkt het lapje in een quilt van 45X60 cm. Alle technieken zijn toegestaan.
- U levert de quilt in bij het Fruitteeltmuseum vóór 1 maart 2020
- Er kunnen ongeveer 40 quilts mee doen in de expositie.

Het Fruitteeltmuseum is geopend: alleen op woensdag- en zaterdagmiddag van 13.00 – 17.00 uur. Adres: A.M.G.Schmidtsingel 1 in Kapelle. Zie www.fruitteeltmusem.nl tel. 0113 344904

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • 15 jun t/m 31 dec:
    • Dinsdag 13:00 - 17:00
    • Woensdag 13:00 - 17:00
    • Donderdag 13:00 - 17:00

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.