Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Elke woensdag

Qi Gong voor soepelheid en rust

Marjolein Houben

Qi Gong bestaat uit eenvoudige oefeningen die met rustige bewegingen en met volle aandacht, vloeiend op het ritme van de ademhaling worden uitgevoerd. De oefeningen hebben een positieve uitwerking op het lichaam en op de geest. Je voelt je fitter en helderder, kalmer van geest.
We starten met Qigong Yangsheng oefeningen van Prof. Jiao Guorui, daarnaast doen we oefeningen die passen bij het seizoen volgens de Chinese geneeswijzen.
De oefeningen kun je tot op hoge leeftijd doen, ze kunnen staand of zittend uitgevoerd worden. In China worden deze oefeningen tevens gebruikt om chronische klachten te verminderen, zoals diabetes, fibromyalgie, arthritis, ziekte van Parkinson.

De lessen starten op woensdagavond van 19.00 – 20.00 u in The Blue Zone in Vlissingen , op maandagavond in de Grenslinde in Heinkenszand
Als je belangstelling hebt mee te doen, kun je het me laten weten.
Ik laat je graag kennismaken met deze heerlijke serie oefeningen.
Wil je een les meedoen? Meld je aan bij Marjolein Houben, mrjhouben@zeelandnet.nl of 0628625349

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • 20 mrt t/m 20 mrt:
    • Vandaag geopend

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.