Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Afgelopen

Première "Termenieke Cafe" met Juanita

VVV Zeeland

Op vrijdagavond 8 november 2019 organiseert muziekorkest Het Termenieke de eerste editie van “Termenieke Café” met zangeres Juanita de Potter. Termenieke geeft hiermee een start met een origineel concept waar muziek, zang, ongedwongen gezelligheid, hapje en een drankje als een eenheid bij elkaar komen. Dit gezellig “avondje weg” vindt plaats aan de Houtmarkt 11 (locatie Protestantse Kerk) in Hulst vanaf 19:00 uur. Toegang is gratis.
Het Termenieke staat onder leiding van Michiel Meijers. Zelf Hartstochtelijk muzikant en cofounder van de Zeeuws-Vlaamse Studentenstad. Inmiddels is het Termenieke dus al 4 decennia een muzikaal begrip in Hulst. Daarbij wordt er continue hard gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe repertoire met als ultieme doel altijd de toeschouwer of luisteraar muzikaal weten te raken. We investeren ook in muzikanten door het geven van 2 x per jaar van Masterclasses specifiek afgestemd op ons zo kenmerkende muziekstijl. De samenstelling is de afgelopen tijd ook gewijzigd door het vertrek van oud leden. Maar gelukkig is er ook weer nieuw muzikaal talent. We zijn erg blij met onze nieuwe aanwinsten Jos de Block en Koos de Waal bij onze band. Daarnaast zijn we voor de vrouwelijke muzikanten inmiddels ook een aantrekkelijk orkest om te komen spelen. Met de première van “Termenieke Café” biedt het muziekorkest met de samenwerking met pop zangeres Juanita de Potter het publiek een unieke combinatie van muziekstijlen. Juanita de Potter is met recht jong en getalenteerd zangtalent van eigen Hulsterse bodem. Verhalend en vol passie brengt de 22-jarige Juanita de Potter haar eigen geschreven songs ten gehore. De singer-songwriter is altijd open in haar liedjes waarin ze persoonlijke ervaringen en verhalen tot kwetsbare nummers omtovert. Juanita is niet alleen divers op het gebied van muziekstijlen wat uiteenloopt van pop, country tot zelfs wat meer rockachtige nummers, maar ook op het gebied van taal. Ze heeft naast de liefde voor de Engelse taal, ook de Nederlandse taal naar haar hand weten te zetten. Het podium is voor Juanita als thuiskomen, het contact met het publiek vindt zij het allerbelangrijkste. Zij zal die avond natuurlijk ook haar eigen repertoire ten gehore brengen. Maar daarnaast zullen Het Termenieke en Juanita ook gezamenlijk het publiek muzikaal verrassen. Deze bijzondere avond is mede mogelijk gemaakt door: Vermeersen Bierbrouwerij, supermarkt Plus Mangnus en Biesbroeck Project Ontwikkeling. Een bijzondere dank voor hun steun om dit cultureel initiatief mede mogelijk te maken. De organisatie hoopt met dit concert hiermee het publiek te kunnen omarmen en daarbij is natuurlijk iedereen van harte uitgenodigd om van de muziek te komen genieten.

Praktische info

Delen via

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.