Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Afgelopen

Opening zwembad Stelleplas!

VVV Zeeland

Zwembad Stelleplas in Heinkenszand vanaf 1 juni weer open!
Het zwembad mag weer bezoekers ontvangen! Het aantal zwemmers dat we kunnen ontvangen is weliswaar maximaal 350 personen, maar wij zijn enorm blij om onze vaste bezoekers weer te zien! De veiligheid van onze zwemmers en medewerkers staat daarbij voorop, daarom hebben we het zwembad helemaal corona-proof gemaakt.
Vanaf 01 juni kun je weer komen zwemmen. Dat kan alleen wanneer we een aantal voorwaarden in acht nemen. De belangrijkste zijn: thuisblijven met klachten, vooraf reserveren, thuis douchen en zwemkleding onder de gewone kleding aan, 1,5 meter afstand houden en de aangegeven route en aanwijzingen van het personeel volgen.
Wij doen er bovendien alles aan om extra tijd te besteden aan schoonmaken en hygiƫne. We laten daarom minder mensen toe tot ons zwembad en beperken het gebruik van toiletten, overige faciliteiten zoals de douches en kluisjes zijn buiten gebruik. Wij zullen gaan werken met aangepaste openingstijden, zodat er tussendoor extra tijd is voor het extra schoonmaken van het zwembad.
Dit jaar worden er geen abonnementen of 12-badenkaarten verkocht, maar hanteren wij 10 % korting op onze entreeprijzen voor alle bezoekers. Tevens hanteren wij een speciaal tarief voor banenzwemmers. Let op! Reserveren is verplicht! Ga hiervoor naar de website: www.sportfondsenborsele.nl.
Wij hopen op stralend weer en veel bezoekers!

Praktische info

Delen via

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.