Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Dagelijks t/m 1 oktober

Oostkapels Ontdekpakketje vol activiteiten!

1 / 5
snuf

Zie, hoor, voel, proef, ruik en ontdek aan de hand van een LandGoed Wandeling, 11 verschillende producten, informatie, tips, ideeën en uitstapjes uit dit activiteitenpakketje verhalen over Oostkapelle, Walcheren en Zeeland.

Het Oostkapels Ontdekpakketje is een activiteitenpakket bestaande uit elf producten met ieder hun eigen verhaal, achtergrondinformatie, tips en ideeën voor uitstapjes. De producten horen bij locaties langs de met gele pijltjes bewegwijzerde LandGoed Wandeling in Oostkapelle met afwisselende onderwerpen als: vlinders, oorlog, buitenplaatsen, granen, Vikingen.
Je wandelt over diverse buitenplaatsen in de Manteling van Walcheren, door de duinen en de dorpskern.

Je ontdekt wat bijvoorbeeld zout, kruidenthee en citroenen met Oostkapelle te maken hebben. Wat deze producten ‘vertellen’ over vroeger en wat over nu en de toekomst. En of dat alleen in Oostkapelle geldt of ook elders op Walcheren of in Zeeland.
In het pakketje zitten diverse tips en ideeën voor uitstapjes naar elders die passen bij de Oostkapelse verhalen en producten.
Je ontdekt al doende de samenhang en de context.
Met het Oostkapels Ontdekpakketje kun je meerdere dagen aan de slag. Je gebruikt alle zintuigen en het is bedoeld voor alle leeftijden. Thuis of op je vakantieadres kun je met de producten ook iets lekkers maken of knutselen.

Per pakketje bedragen de kosten € 14,95. Het Oostkapels Ontdekpakketje is ontwikkeld door Stichting Tuys ongewoon gewoon en te bestellen via: info@stichtingtuys.nl of per app/telefoon: 06-24 27 64 53.
Vermeld je naam, adres, telefoonnummer, het aantal pakketjes. Na het ontvangen van de kosten op de rekening van Stichting Tuys: NL64 RABO 0308 1377 36 , brengen we de bestelling op Walcheren gratis naar je toe. Van buiten Walcheren kun je het zelf, na afspraak, komen ophalen in Oostkapelle of we kunnen het versturen. Dan komen er verzendkosten bij . Verkrijgbaar in het Nederlands, en in het Duits.
De lente-zomerversie 2021 is beschikbaar tot en met september 2021.

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

 • 21 apr t/m 1 okt:
  • Maandag 00:00 - 00:00
  • Dinsdag 00:00 - 00:00
  • Woensdag 00:00 - 00:00
  • Vandaag geopend
  • Vrijdag 00:00 - 00:00
  • Zaterdag 00:00 - 00:00
  • Zondag 00:00 - 00:00

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.