Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Dagelijks t/m 1 oktober

Oostkapels Ontdekpakketje lente-zomer 2020

1 / 5
snuf

Samen met Korenmolen d’Arke en Imkerij de Linderije uit Oostkapelle heeft Stichting Tuys een Oostkapels Ontdekpakketje ontwikkeld.
Het is een leuke en bijzondere manier voor kinderen én volwassenen om de afwisselende natuur en cultuur van Oostkapelle te (her)ontdekken. Zie, hoor, proef, ruik, voel en ruik de zee, buitenplaatsen, de natuur, het dorpshart en omliggende akkers van Oostkapelle. Een pakketje om iemand cadeau te doen voor een verjaardag, zomaar of gewoon voor jezelf. :)

Het Oostkapels Ontdekpakketje lente-zomer 2020 is een ontdek- en activiteitenpakketje met Oostkapelse (h)eerlijkheden, kortingsbonnen en nog meer om iemand cadeau te doen of voor jezelf te houden.
Bij ieder product hoort een ideeën- en informatiekaart. Deze kaarten zijn de handleiding/spelregels voor de producten in het pakketje. Alles vertelt een eigen verhaal.
De kaarten en bijbehorende producten zijn aanleiding voor interessante uitstapjes of om thuis mee bezig te zijn tijdens de zomermaanden en tevens als steuntje in de rug naar lokale ambachtelijke ondernemers.

Voor iedereen die hier al lang woont, komt wonen, heeft gewoond, te gast is óf ergens anders woont en thuis nieuwsgierig is en wil ontdekken wat Oostkapelle te bieden heeft. Ook in het Duits verkrijgbaar.

De prijs per pakketje is € 14,95 en wordt gratis thuisbezorgd in Oostkapelle.
Voor zelf ophalen of verzending worden afspraken gemaakt.
Bestellen kan via Stichting Tuys: info@stichtingtuys.nl onder vermelding van naam, adres, postcode en woonplaats, telefoonnummer, mailadres en het aantal pakketjes. Meer info: www.stichtingtuys.nl.
Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

 • 30 apr t/m 1 okt:
  • Maandag 17:00 - 00:00
  • Dinsdag 17:00 - 00:00
  • Vandaag geopend
  • Donderdag 17:00 - 00:00
  • Vrijdag 17:00 - 00:00
  • Zaterdag 17:00 - 00:00
  • Zondag 17:00 - 00:00

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.