Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Afgelopen

Niek Baar (viool) en Ben Kim (piano)

VVV Zeeland

Werken van Grieg, Svendsen, Leclair, Mozart en Beethoven.

Als we het over jong en aanstormend talent hebben, dan voldoet dit duo bovengemiddeld aan die omschrijving.

Als we het over jong en aanstormend talent hebben, dan voldoet dit duo bovengemiddeld aan die omschrijving.
Violist Niek Baar (28) studeerde viool aan het Haagse Conservatorium bij Peter Brunt en rondde zijn vervolgopleiding af bij Stephen Picard in Berlijn.
Op zijn zestiende soleerde hij met het Rotterdams Philharmonisch Orkest in de Doelen in Rotterdam tijdens het Gergiev festival. Hij won enkele prestigieuze prijzen waaronder het Londense Bach Concours, het Prinses Christina Concours en in 2019 het Oscar Back Concours. Aan het Berlijnse Conservatorium bundelde Baar zijn krachten met de Amerikaanse pianist Ben Kim (1983). Kim speelde al piano toen hij vijf jaar oud was en trad als twaalfjarige op met een orkest. Hij vervolgde zijn studie in Berlijn en won in 2006 de prestigieuze ARD International Music Competition in M√ľnchen. Het duo trad eerder op in de concertenreeks van MPZ. Nu in de sfeervolle St. Jacobskerk in Vlissingen.

Praktische info

Delen via

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.