Vandaag

Mossel en oester rondleiding Yerseke

VVV Zeeland

Altijd al eens in een mosselbedrijf willen kijken? Zien hoe de oesters liggen te verwateren? Horen hoe een kreeft leeft?

Alle wetenswaardigheden over de schaal- en schelpdier visserij in Yerseke worden verteld tijdens een rondleiding langs bedrijven en havens. Een enthousiaste gids maakt u wegwijs in de wereld van de zilte Zeeuwse zaligheden. Ook leuk voor kinderen!

Mosselrondleiding

Onze gids zal u in 1,5 uur (11.00- 12.30 uur) alles vertellen over de mosselcultuur en verwerking van de mosselen. Na de mosselfabriek bezoekt u nog een oesterkwekerij. Eigen vervoer is noodzakelijk. De rondleidingen zijn prima te combineren met een rondvaart over de Oosterschelde. 

Kosten € 6,00 per persoon.  Niet geschikt voor mensen met rolstoelen of rollators i.v.m traplopen. Reserveren verplicht via telefoon of mail maximaal 6 personen per aanmelding. Grotere groepen kunnen een privé gids/rondleiding boeken. Of aanmelden op het VVV kantoor maar minimaal 24 uur van te voren. Aanmeldingen op de dag zelf kunnen niet gegarandeerd worden van deelname  Tevens zijn er extra rondleidingen op 1, 8 en 15 augustus van 14.30 - 16.00 uur Na betaling op kantoor krijgt u een plattegrond met het startpunt van de rondleiding. Let op: eigen vervoer is noodzakelijk.  DONDERDAG 15 AUGUSTUS IS EEN BEZOEK AAN HET MOSSELBEDRIJF NIET MOGELIJK

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • Donderdag 22 aug 11:00 - 12:30
  • Donderdag 29 aug 11:00 - 12:30
  • Vrijdag 1 nov 11:00 - 12:30

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.