Afgelopen

Moriakerk Westkapelle met expositie.

PERSBERICHT

Expositie: ‘Westkapelle en haar kerken, toen en nu’.
28 juni – 13 september 2019

WESTKAPELLE – Tijdens de zomerperiode gaan de deuren van de Moriakerk in Westkapelle elke vrijdagmiddag open voor publiek. Bezoekers maken er kennis met het kerkelijk leven op het dorp door de expositie ‘Westkapelle en haar kerken, toen en nu’. Intussen zorgen organisten voor de muzikale omlijsting met orgelspel.
Deze expositie is een uniek samenwerkingsverband tussen leden van de drie kerken op Westkapelle: de Protestantse Gemeente, de Vrije Evangelische Gemeente en de Gereformeerde Gemeente. De drie deelnemende kerken hebben ieder twee informatiepanelen over hun eigen gemeente samengesteld. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan verdwenen kerken, zoals de Willibrorduskerk (nu in gebruik als vuurtoren) en de Molukse kerk.

We zouden het op prijs stellen als u aandacht wil besteden aan de expositie!
Tijdens de bezichtigingsdagen (15.00 – 17.30 uur) zal er altijd iemand aanwezig zijn om een toelichting te geven over de expositie.
Op 14 september, tijdens de monumentendag, is de kerk en de expositie ook te bezoeken.
Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onderstaande contactpersoon.
Graag tot ziens!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Voor meer informatie over de expositie kunt u contact opnemen met:
Marjan de Pagter
0638754838
mdepagterjanse@zeelandnet.nl

Praktische info

Delen via

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.