Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zondag 1 november

Marble Sounds + Yùrt

VVV Zeeland

MARBLE SOUNDS 21:30
Het paradepaardje van Zeal Records brengt op Recordstoreday een exclusieve plaat uit. 'Traces / Recast' is een bundeling van outtakes, bonustracks en nummers die eerder enkel op compilaties verschenen. Zoals steeds gaat de groep rond zanger Pieter Van Dessel vol voor de melancholie, afwisselend verpakt in catchy rocktunes of ingetogen akoestische songs. Sinds het succes van 'Leave A Light On' en met studioalbums 'Tautou' en 'The Advice To Travel Light' groeide Marble Sounds uit tot een vaste waarde in de belpop. 'Traces / Recast' is dan ook de ideale reden om hen nog eens uit te nodigen voor een meeslepend concert.


YÙRT 20:30
Yùrt is Brecht Plasschaert (Marble Sounds, Yuko), in samenwerking met een rist bevriende muzikanten en producers. In het voorjaar van 2019 verscheen een eerste EP op bwaa. records, gevolgd door een remix EP 'B-Sides'. In het voorjaar wordt er een full album verwacht. Voor fans van The Notwist, Four Tet, Sufjan Stevens en Why?

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • Zondag 1 nov 20:00

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.