Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Elke donderdag t/m 31 december

LandGoed Wandelingen Oostkapelle

1 / 3
[admin] :vvvzeeland

Vier themawandelingen, vier verschillende afstanden, over verharde en onverharde paden.
De gratis Plattegrond Oostkapelle, met de vier ingetekende LandGoed Wandelingen Oostkapelle (LGWO) is onder andere tijdens de openingsuren bij JUMBO Ton den Dikken (Dorpsstraat – drogisterij, in  de molenwinkel van Korenmolen d’Arke (Noordweg) op zaterdagen verkrijgbaar en bij vele andere Oostkapelse ondernemers. Op deze plattegrond zijn, behalve een getekende plattegrond van een deel van Oostkapelle, de vier wandelroutes en interessante wetenswaardigheden over de plaatsen waar u langs komt, de locaties van leden van de Ondernemersvereniging Natuurlijk Oostkapelle opgenomen.
De met gele pijltjes bewegwijzerde wandelroute maakt onderdeel uit van het Wandelnetwerk Zeeland (in totaal 2750 km. bewegwijzerde wandelroutes door Zeeland!) van de Stichting Landschapsbeheer Zeeland. Deze is in twee richtingen te volgen. De andere drie routes kunnen in één richting gevolgd worden.
Liever met de smartphone op stap? Dat kan via www.wroostkapelle.nl of door het scannen van de QR. Voor het lopen van de routes via GPS is Google Maps nodig. De tekst van de LandGoed Wandelingen Oostkapelle is in drie talen beschikbaar: Nederlands, Duits en Frans.
Voor mensen voor wie het wandelen lastig is en die toch graag willen genieten van de omgeving, zijn speciale terreinrolstoelen te huur via Off Road Solutions (www.offroadsolutions.nl).

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • 23 jun t/m 31 dec:
    • Donderdag

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.