Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Dagelijks t/m 31 december

LandGoed Wandelingen Oostkapelle

1 / 4
snuf

Ontdek Oostkapelle!
Er zijn vier bewegwijzerde wandelroutes uitgezet door de werkgroep LandGoed Wandelingen Oostkapelle (LGWO). Ieder met een eigen thema en verschillend van afstand: 2,3 km. tot 7,8 km. De wandelroutes volgen verharde en onverharde paden.
Bij de Oostkapelse ondernemers en het VVV-inspiratiepunt Oostkapelle is de gratis ‘Plattegrond Oostkapelle’ mee te nemen. Op de ‘Plattegrond Oostkapelle’ zijn, behalve een getekende plattegrond van een deel van Oostkapelle, de vier ingetekende routes van de LandGoed Wandelingen en interessante wetenswaardigheden over de plaatsen waar u langs komt, de locaties van leden van de Ondernemersvereniging Natuurlijk Oostkapelle opgenomen. De bewegwijzerde routes zijn te volgen met deze papieren versie of met de mobiel. De vier LandGoed Wandelingen zijn ook te vinden via: www.wroostkapelle.nl. Voor het wandelen van de routes via GPS is Google Maps nodig.
Voor mensen voor wie het wandelen lastig is en die toch graag willen genieten van de omgeving, zijn speciale terreinrolstoelen te huur via Off Road Solutions (www.offroadsolutions.nl) waarmee de rode pijltjesroute (5 km.) geheel te volgen is en de andere drie routes bijna geheel. Er zal dan deels een alternatief gekozen moeten worden in verband met geplaatste hekken. Deze speciale terreinrolstoelen zijn geschikt voor onverharde paden, zoals in het bos en op het strand.

De ‘Plattegrond Oostkapelle’ is in drie talen verkrijgbaar: Nederlands, Duits en Frans.

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

 • 15 jun t/m 31 dec:
  • Maandag 00:00 - 00:00
  • Dinsdag 00:00 - 00:00
  • Vandaag geopend
  • Donderdag 00:00 - 00:00
  • Vrijdag 00:00 - 00:00
  • Zaterdag 00:00 - 00:00
  • Zondag 00:00 - 00:00

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.