Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Afgelopen

Indierock van JAGD + CHARADES in Podium 't Beest

VVV Zeeland

De Amsterdamse band JAGD speelt freaky indierock. Van de snerpende gitaren, stuwende bas, beukende drums en theatrale zangpartijen gaat een onontkoombare dreiging uit. En je kan maar beter van het ergste uitgaan, want Jagd is onverbiddelijk. Alice in Wonderland meets David Lynch, maar dan barser, botter en bruusker.

Jagd is een genadeloze live-act: rauw en provocatief als punk, maar nooit simpel of slonzig. Met groot ontzag voor melodie en een uitzonderlijk respect voor ritme, ragt Jagd met finesse. Vol overgave stort de band zich op het publiek om niet meer los te laten, en laat haar uitgeput en overmeesterd achter. De band klinkt als Priests en Arctic Monkeys b-sides die hysterisch gespeeld worden.

De (deels) Zeeuwse band CHARADES zal voorafgaand aan het concert van Jagd optreden! Met hun alternatieve rock zijn ze namelijk de perfecte combi met de indie punk sound van de Amsterdamse band.

Charades ken je mogelijk al van Klomppop, Spectra of van hun andere vele optredens in Zeeland en daarbuiten. Afgelopen jaar sleepten ze nog de Grote prijs van Dordt in de wacht, een prijs die ze niet hadden verwacht omdat ze maar net mee mochten doen doordat iemand uitviel. “Wat de doorslag gaf om voor Charades te kiezen is hun beleving. Deze jongens hebben durf en lef en geloven in wat ze doen!”, aldus de jury.

Meer info en tickets:
https://tbeest.nl/programma/jagd-show-110-podium-t-beest

Praktische info

Delen via

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.