Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Afgelopen

Fietstocht Op Tour met Tuur (op eigen gelegenheid)

VVV Zeeland

Steenhoven, een klutsje huizen en een prachtige boerderij ergens tussen Oostburg en IJzendijke. Zelden komt er iemand langs, maar daar zou wel eens verandering in kunnen komen. Volgens een verhaal geschreven door Anita Tournois komt ene Tuur op zijn tocht door de velden een prachtige gouden ring tegen.
Zijn buurman, de veldwachter, kreeg er lucht van je er ontwikkelen zich mooie taferelen.
Rond dit verhaal is een fietstocht van 45 km gemaakt waarin de avonturen van Tuur en zijn gouden ring fantasievol tot leven komt. De route voert je langs en over de grens, ooit het terrein van smokkel en corruptie. Ideaal voor Tuur dus! Wil je kennismaken met Tuur en de Veldwachter? Haal dan de pukkel op, volg de aanwijzingen en ga Op tour met Tuur. De smokkeltoer inclusief verhaal, lekkernijen en opdrachten is op te halen bij Bistro De Buut in Schoondijke of Buitengewoon Actief (wel even reserveren) en kost €7,50 pp. Bistro De Buut 0117 - 22 20 02 of Buitengewoon Actief 06 - 28 27 98 72

Praktische info

Delen via

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.