Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Wekelijks t/m 4 april

Edith Snoek exposeert in Goes

VVV Zeeland

Vanaf 22 februari tot en met 4 april is werk van de beeldend kunstenaar Edith Snoek te bezichtigen in de expositieruimte van Kunstuitleen de Bevelnaden, Westwal 45 in Goes. De opening is op zondag 22 februari om 15.00 uur.
Edith Snoek is autonoom kunstenaar en ging op haar 40ste naar de Koninklijke Academie van Beeldende Kunst (KABK) in Den haag. Voor die tijd werkte zij als docent beeldende vorming.
Op de KABK kreeg Edith het advies meer te focussen. Heel moeilijk voor iemand die álles wil schilderen. Maar ze hadden gelijk. Zodoende kon Edith haar kenmerkende eigen stijl ontwikkelen en uitdiepen.
Op dit moment beperkt zij zich tot twee series: de meisjes en de landschappen. In beide series streeft Edith een sfeer van verstilling en leegte na.
Zowel de meisjes als de landschappen zijn onderdeel van de expositie in Kunstuitleen de Bevelanden.
Na haar afstuderen aan de KABK in 2003 exposeert Edith in binnen- en buitenland. Momenteel hangt haar werk in onder meer in Groningen, Utrecht en Frankfurt.
In 2012 deed Edith mee aan het TV-programma “Sterren op het Doek”, waar ze Caroline Tensen schilderde. Caroline koos het schilderij van Edith.
Sinds oktober woont en werkt Edith Snoek in Wemeldinge.

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • 22 feb t/m 4 apr:
    • Vandaag geopend
    • Donderdag 13:00 - 17:00
    • Vrijdag 13:00 - 17:00
    • Zaterdag 10:00 - 14:00

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.