Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Elke zondag

Camiel Boomsma piano solo

VVV Zeeland

ConcertenVlissingen in de Sint Jacobskerk te Vlissingen

Camiel Boomsma is een van de meest poëtische pianisten van deze tijd en een vaste gast op ons podium. Door de internationale pers wordt hij bejubeld met unaniem zeer lovende recensies. Camiel is een kunstenaar die vanuit een verinnerlijkt proces uitdrukking geeft aan universele begrippen als expressie, diepgang en schoonheid. Hij bezit de gave zuivere emoties in de muziek naar de oppervlakte te brengen waarbij zijn spel wordt vergeleken met Radu Lupu en Maria Joao Pires.
Zijn programma ‘The Art of Nuance’ is een genuanceerde dialoog tussen meesterwerken van verschillende componisten. Van de donkere nerveuze Brahms naar de lichtere romantische Mendelssoh en van het heldere licht van Debussy naar de magische Chopin. Door werken met een subtiel en verinnerlijkt karakter op een onconventionele manier naast elkaar te plaatsen creëert Camiel een nieuwe luisterervaring.

‘The Art of Nuance’:
Gerhard Hamm (1835-1904): 6 Klavierstücke in Liedform Op.18:
F.Mendelssohn Bartholdy (1809-1847):Lied ohne Worte:
J.Brahms (1833-1897): Ballades Op.10 No.1 en No.4
Arvo Pärt (1935-heden): Für Alina
Cl.Debussy (1862-1918): Images I: ‘Hommage a Rameau’ en Images II: ‘Et la lune descend sur le temple qui fut’
F.Chopin (1810-1849): Nocturnes Op.32 No.1, Op.55 No.1 en No.2

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • 20 sep t/m 20 sep:
    • Vandaag geopend

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.