Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Wekelijks

Alpaca Wandeling!

1 / 5
Alpaca Zeeland

Wandelen met een alpaca?

Bij Alpaca Zeeland loop jij, onder begeleiding, een wandeling over ons fantastische landgoed langs akkers en het bos, met één van onze alpaca’s! Wij vertellen je alles wat je wilt weten over onze vriendelijke amigo’s en er is natuurlijk genoeg tijd voor een Meet & Greet en een heleboel Alpaca Selfies met jouw favorieten!

Tevens bestaat er de mogelijkheid om de wandeling af te sluiten met een High-Tea, Picknick, High Wine/Beer of Bubbel arrangement, wat je in het bijzijn van onze wollige vrienden kunt nuttigen! Bij mooi weer aan tafels in onze gezellig ingerichte Alpaca weide en bij minder weer in ons unieke Alpaca cafe!

Wij wandelen op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag om 10;30 en 13:30 uur en zijn alleen met reservering te bezoeken. De wandeling duurt een uur, boekt u een wandeling met arrangement is de duur 2 uur.

Reserveer via www.alpacazeeland.nl of stuur een mailtje naar info@alpacazeeland.nl


Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

 • 21 jul t/m 21 jul:
  • Woensdag 10:30 - 13:30
  • Donderdag 10:30 - 13:30
  • Vrijdag 10:30 - 13:30
  • Zaterdag 10:30 - 13:30
  • Zondag 10:30 - 13:30

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.