Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Afgelopen

ABBA Tribute show Burgh-Haamstede

ABBA Tribute komt met avondvullende show naar Burgh-Haamstede

Op vrijdag 8 november 2019 komt ABBA Tribute naar Fletcher Duinhotel Burgh-Haamstede.

Met optredens door heel Europa en popbladen waarin ze verkozen worden tot ‘De beste ABBA Tributeband van Europa’ zijn wij zeer trots op de komst van deze fantastische band!

Terug in de tijd met ABBA Tribute met o.a. de hits ‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’ en ‘Waterloo’. Zelfs met kleding uit de jaren 70 en zelfs originele kleding zoals ABBA deze destijds droeg.
Het bijzondere van deze ABBA Tribute is dat alles live wordt gespeeld en gezongen. ABBA Tribute bestaat uit twee geschoolde zangeressen met daarachter vier zeer ervaren professionele muzikanten die ook nog eens de achtergrondzang voor hun rekening nemen.

Mis dit fantastische feest niet en bestel nu uw kaarten via www.fletcherevents.nl, koop ze telefonisch via Fletcher Duinhotel Burgh-Haamstede 0111-887766 of aan de receptie op Torenweg 1 te Burgh-Haamstede. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.

Praktische info

Delen via

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.