Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zaterdag 31 oktober

2e Ouddorps BierFestival

VVV Zeeland

Zaterdag 31 oktober 2020 (verplaatst vanaf 28 maart 2020) vindt de tweede editie van het Ouddorps BierFestival plaats. In multifunctioneel centrum Dorpstienden te Ouddorp zullen diverse brouwers het publiek kennis laten maken met hun speciaalbieren. Naast wat bekende gezichten, hebben we voor deze editie ook nieuwe brouwers weten te strikken: kleine én grote namen! Uiteraard is er ook weer een gevarieerd aanbod aan eten en borrelhapjes aanwezig. Nieuwsgierig geworden? Houd dan vooral onze website, Facebook of Instagram in de gaten!

De entreeprijs van het festival is 15 euro. Voor dit bedrag krijgt u een proefglas t.w.v. 3 euro en 3 festivalmunten (á 2,50 per munt). U kunt met deze munten niet alleen betalen voor het speciaalbier, maar ook voor thee, koffie, fris en te eten.

Op de website www.ouddorpsbierfestival.nl vindt u meer informatie, hier kunt u ook kaarten bestellen voor het festival.


Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • Zaterdag 31 okt 15:00 - 23:00

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.