Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Elke vrijdag

Roofvogel demonstratieXL

S.B.

Wat kan je verwachten?
Er is ontvangst met koffie/thee op de boerderij in het mooie polderlandschap tussen Wemeldinge en Kattendijke. Daarna start de groep met een rondleiding. Ruben vertelt over zijn vogels en over zijn vak als valkenier en vogeltrainer: hoe verzorgt hij ze, wat is hun natuurlijk gedrag, waar komen ze vandaan, hoe worden ze afgericht?
Er is heel wat te zien: er zijn zo’n 70 roofvogels. Er zijn kleine, zoals de kerkuil en steenuil. Maar ook grote zoals oehoe’s, sneeuwuilen en verschillende arenden. De grootste vogels zijn de gieren en de condor.

Na de rondleiding is een grote gezellige demonstratie die ruim een uur duurt en waarbij Ruben ook de grootste vogels laat vliegen. Deze vogels zie je niet altijd bij een demonstratie op een externe locatie, maar op de boerderij kan je ze bewonderen in hun vlucht. Misschien mag je wel helpen en een vogel op je handschoen houden?

Na de demonstratie kan je op de foto met de Amerikaanse zeearend. Of met een kleinere vogel als je dat niet durft…. Lijkt dit je wat? Reserveer een plek. Vol = vol!
Tijd: 14.00 - circa 16.30 uur
Prijs: € 17,50 per deelnemer (maximaal 20 aanmeldingen per demo) inclusief consumpties
Locatie: Wemeldinge, Oude Ruisweg 2
Aanmelden: info@roofvogel-demonstratie.nl
Meer weten: www.roofvogel-demonstratie.nl of kijk op de facebookpagina

DE DEMOXL IS OP ELKE VRIJDAGMIDDAG IN JULI EN AUGUSTUS!

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • 6 jul t/m 6 jul:
    • Vandaag geopend

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.