Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Elke woensdag

Speelgoedbeurs

1 / 2
speel-o-theek De Schatkist Kap

Op woensdag 17 oktober organiseert Speel-o-theek “De Schatkist” tussen half 11 en half 1 een speelgoedbeurs in de ruimte van Muziekvereniging Ons Genoegen in Kapelle (Dijkwelseweg 1D, gebouw Dicwale).

Heb je speelgoed om te verkopen, dan verzorgt de speel-o-theek dit voor je. Je bepaalt zelf de verkoopprijs en krijgt 60% van de opbrengst. De overige 40% is voor de speel-o-theek voor aanschaf van nieuw speelgoed. Aanmelden voor de beurs kan bij Anneke Kampstra, telefoon 0113-311241 (bellen tussen 18.00 en 19.00 uur) of per e-mail [email protected] Je ontvangt direct alle benodigde informatie. Het inleveren van het speelgoed is op 16 oktober tussen 19.00 en 20.00 uur, het ophalen van speelgoed en opbrengst op 17 oktober tussen half 3 en 3 uur.

Wil je speelgoed kopen dan ben je natuurlijk van harte welkom. Leuk als uitje in de herfstvakantie of met het oog op de komende decembermaand.

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • 17 okt t/m 17 okt:
    • Woensdag 10:30 - 13:30

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.