Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zaterdag 25 september

Jaarmarkt Borssele

1 / 5
Sport Vereniging Borssele

Sport Vereniging Borssele organiseert de 24e editie van de Jaarmarkt Borssele op en om het prachtige plein in Borssele op zaterdag 25 september 2021 van 10.00 – 16.30.

Maar liefst 150 kramen bieden een grote diversiteit in aanbod. Uiteraard zijn er ook diverse eetgelegenheden. Op de jaarmarkt kunt u terecht voor snuisterijen, lekkernijen, brocante, optredens en nog véél meer. Natuurlijk zijn er weer 2 verlotingen waarbij u voor een prikkie prachtige prijzen kunt winnen. De opbrengst van deze verlotingen is voor Sport Vereniging Borssele. Het dagprogramma vindt u op de website van de organisatie

De jaarmarkt in Borssele is de laatste jaren flink gegroeid. Wat 24 jaar geleden begon als een kleine markt met 25 kramen is nu uitgegroeid naar een evenement van formaat en hiermee een begrip onder de Zuid-Bevelandse evenementen. Het bezoeken van de jaarmarkt, de concerten en parkeren is gratis. Kortom, deze jaarmarkt is zeker een bezoek waard.

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • Zaterdag 25 sep 10:00 - 16:30

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.