Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Elke donderdag t/m 19 november

THE SUSPENSION OF DISBELIEF Joris Vermassen

[admin] :vvvzeeland

The Suspension of Disbelief is een bekend begrip uit de kunst. Het slaat op de bereidheid van het publiek om het ongeloof opzij te zetten bij een fictief verhaal. Dat is ook zo bij religie: wie zijn ongeloof niet opzij zet kan zich moeilijk inleven in de heilige teksten. De Vlaamse kunstenaar Joris Vermassen bouwde deze tentoonstelling op rond een aantal kortverhalen over geloof en ongeloof. Hij liet zich daarbij inspireren door Zeeland, waar de religieuze beleving een scherp contrast vormt met het hedonisme van de toeristen. Voor dit project werkte hij samen met een aantal lokale bewoners: Hans de Ridder, Mohamad Abo Zarraa en Suzan van Sighem. De zeer diverse beeldverhalen die zo ontstonden vormen samen een verrassend geheel. The Suspension of Disbelief is een boeiende kijk- en leeservaring, tenminste, voor wie zijn ongeloof even laat varen.
De opening vindt plaats op zondag 3 oktober om 15:00. U bent van harte welkom. Meld u aan via info@cbkzeeland.nl in verband met de coronamaatregelen.
De tentoonstelling is te zien van 3 oktober t/m 19 november 2021 bij CBK Zeeland, Balans 17 te Middelburg

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • 10 aug t/m 19 nov:
    • Donderdag 09:00 - 17:00

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.