Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Elke woensdag t/m 30 september

Stadswandeling Sluis

VVV Zeeland

Laat je verrassen door de historie van Sluis en bezoek samen met onze stadsgids de ruïne van de Steenen Beer (ook wel Westpoort of Brugse Poort genoemd) waar ooit een manschappenzaal, een wapenzaal, een wenteltrap, opslagruimte en kruitmagazijn waren. Je kijkt even bij de stadswal en hoort over de geschiedenis van Sluis. Natuurlijk vertelt de gids wat het mannetje boven in de Belforttoren voor Sluis heeft gedaan en wie de bekendste Sluisenaar is.

En wat ook leuk is, na afloop kun je op eigen gelegenheid én tegen een sterk gereduceerde prijs (€ 3,00 ipv € 5,50 p.p.) het mooie interactieve museum het Belfort bezoeken.

Iedere woensdag 10.30 uur van juli t/m september 2020.

Prijs: € 6,50

Reserveer snel om deel te nemen! https://groepen.vvvzeeland.nl/nl/vakantie/evenementen/509705/stadswandeling-sluis/west-zeeuws-vlaanderen/sluis#eticket

Minimaal aantal personen: 3

Maximaal aantal personen: 9

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • 1 jul t/m 30 sep:
    • Woensdag 10:30 - 11:30

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.