Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Elke zondag

Rafaël Goes viert 30-jarig jubileum met 3 feestelijke samenkomsten

1 / 5
Inactief profiel

Rafaël Goes viert 30-jarig jubileum met 3 feestelijke samenkomsten

In september is het 30 jaar geleden dat evangelische gemeente Rafaël in Goes werd opgericht. De gemeente staat bekend als dynamisch en eigentijds. De afgelopen 30 jaar werden haar activiteiten door duizenden mensen bezocht. Momenteel telt de kerk zo’n 400 leden en ruim 100 gasten; wat hierbij opvalt is de veelkleurigheid van de leden qua leeftijd, levensverhaal en gezinssituatie. Het motto van Rafaël luidt dan ook: ‘Passie voor Jezus en betrokken bij mensen’. In September vinden er 3 samenkomsten plaats, die een prima kans vormen om als geïnteresseerde eens binnen te lopen. Om 10:00 is een ieder van harte welkom in het Goese Lyceum aan de Oranjeweg 90 (toegang vrij & vrij parkeerterrein links van het gebouw).

Op 1 september vind t de aftrap van zowel het seizoen- als de jubileummaand plaats. Er zal samenzang zijn, momenten waarin wordt teruggeblikt op 30 bijzondere jaren en een prediking van voorganger Krijn Verhage (tevens een van de oprichters van de gemeente). Rond 11:30 is er koffie met gebak voor iedere bezoeker in de voyer.
Vanaf 12:00 verplaatst het feest zich naar Goes Zuid. Op het terrein van De Basis (Bessestraat 8), kan men aansluiten voor een gezellig BBQ-buffet, en zal er ook sport & spel zijn.

22 september is er Kliederkerk: een zondagse samenkomst, maar dan anders! Waar normaalgesproken kinderen naar de eigen kindernevendienst gaan, blijft hier het hele gezin in de zaal. Jong en oud leren op een speelse- en creatieve manier lessen uit de Bijbel. Rondom het thema ‘ ‘Veelkleurig Lichaam van Christus’ zal er worden geknutseld, gezongen, geleerd en wat lekkers worden uitgedeeld.

Op 29 september is er de Kerkproeverij, gevolgd door een heuse bakwedstrijd. Kerkproeverij is een landelijk initiatief, waarbij de zondagochtend speciaal is gericht op mensen die eens willen “proeven van de kerk”. De sfeer is aangenaam, de muziek eigentijds, en de toespraak is positief en begrijpelijk.
Joshi van Veen belicht in zijn spreken 3 kritische vragen, die leven onder veel Nederlanders over het geloof en de Kerk.
Rond 11:30 zal een smakelijke afsluiting van de feestmaand plaatsvinden in de voyer. Bij de koffie kan men dan namelijk proeven van de zoete- én hartige lekkernijen, van de deelnemers aan ‘Heel Rafaël bakt’.

Op www.rafaelgoes.nl treft men alle informatie over de jubileummaand, en is tevens een promo-film te zien waarin de kijker in 3 minuten kennismaakt met de mensen van Rafaël.

Praktische info

  • Goese Lyceum (Oranjeweg 90)
    Goes (Kaart)

Delen via

Aanvangstijden

  • 1 sep t/m 1 sep:
    • Zondag 10:00 - 11:30

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.