Afgelopen

Pop-up restaurant Timmerfabriek

Voor het vijfde jaar op rij opent wereldwijze chef Michel Louws deze zomer zijn keuken in de Timmerfabriek in Vlissingen.

Verwacht een avond vol mooie verhalen en gerechten om te delen. Met enkele van de hoogtepunten van de afgelopen jaren, maar natuurlijk ook met veel nieuwe culinaire innovaties en een sprankelende, nieuwerwetse wijnkaart.

Louws, zijn strepen o.a. verdiend als sterrenchef in 't Veerhuis, kookt altijd puur en creatief. Vega, vis en vlees. En voor die laatsten geldt dat ze alleen het kookvertrek inkomen als ze een goed leven gehad hebben.

Ook dit jaar staat Michel met het kwartet van Chef Peter Whaley uit London en lokale pilaren Remco Elshout en Wouter van H. te rocken in de Timmerkeuken.

Gastvrouw Marianne verwelkomt je deze zomer weer graag, en wie weet schenkt ook Michel’s moeder je dit jubileumjaar galant een glaasje in.

Voor 49,50 euro geniet je van zo’n 12 verschillende gerechtjes. De mooiste industriële setting van Zeeland zit daar altijd bij inbegrepen.

Praktische info

Delen via

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.