Wekelijks t/m 7 juli

Lilith de Jonge - schilderijen

VVV Zeeland

Lilith de Jonge exposeert bij Galerie BuB-Art

Galerie BuB-Art opent in juni een nieuwe expositie. Van 30 mei tot en met 7 juli 2019 is het werk van Lilith de Jonge in het atelier aan de Sint Domusstraat te bezichtigen.

Geïnspireerd door haar omgeving staat de Zeeuwse kust in de schilderijen van Lilith centraal. In haar vrije werk toont ze die Zeeuwse kust in verschillende facetten. Het strand met de daghokjes, de tintelende zee, de horizon en het spel van het licht. Realistische vormen gaan over in een abstractere benadering. Ze werkt met acrylverf die ze met het paletmes laag over laag aanbrengt en creëert het zo kenmerkende resultaat.

Over Lilith de Jonge
Lilith is in 1972 geboren in Middelburg. In de jaren negentig ging ze naar de Academie voor Schone Kunsten in het Belgische Gent, waar ze in 1997 afstudeerde. Daar volgde ze in teken- en boetseercursussen aan de SKVR in Rotterdam. Vanaf 2006 woont en werkt ze een aantal jaren in Australië. Ze volgt ook daar schilder- en keramiekcursussen aan het Fremantle Art Centre.
Sinds 2014 is ze weer terug in Nederland en exposeert ze regelmatig in diverse Zeeuwse galeries.

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • 30 mei t/m 7 jul:
    • Donderdag 11:00 - 17:00
    • Vrijdag 11:00 - 17:00
    • Zaterdag 11:00 - 17:00

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.