Wekelijks t/m 30 juni

Kunst expositie 'Tussen fantasie & realiteit' Ferdy Remijn

VVV Zeeland

Tussen ‘fantasie & realiteit’ door Ferdy Remijn – heel de maand juni Grote Kerk Groede
Van 1 t/m 30 juni is er een expositie te zien van Ferdy Remijn in de Grote Kerk en bij ijssalon en koffiebar de Fonteyn in Groede.

Groede werd voor Ferdy een tweede thuis omdat hij in de zomer van 2018 aan de slag ging bij de Fonteyn in de horeca. Hij kwam voor de liefde terug naar Zeeland, van oorsprong komt hij uit Goes en nu heeft hij zich gevestigd in Oostburg

In 2014 studeerde hij af aan de kunstacademie in Rotterdam en hij bleef er drie en een half jaar wonen om zich als kunstenaar en illustrator verder te ontplooien. De talloze dieren die in zijn werk terugkomen zijn ontstaan in zijn stageperiode in de Zoo van Antwerpen, waar hij oog in oog kwam te staan met de dieren. De Grote Kerk in Groede wordt als het ware een dierentuin waar je allerlei diersoorten kunt gaan ontdekken, ook bij koffiebar en ijssalon de Fonteyn in Groede zullen werken van hem te zien zijn. Zijn
werk wordt gekenmerkt door gedetailleerde haar voor haartekeningen, wat resulteert in een serie die zowel realistisch als fantasierijk aanvoelt. Ferdy zoekt in zijn werk voortdurend naar balans en eenvoud.

Meer info: www.grotekerkgroede.com
www.ferdyremijn.com

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

 • 1 jun t/m 30 jun:
  • Vandaag geopend
  • Woensdag 14:00 - 17:00
  • Donderdag 14:00 - 17:00
  • Vrijdag 14:00 - 17:00
  • Zaterdag 14:00 - 17:00
  • Zondag 14:00 - 17:00

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.