Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Wekelijks

Expositie Christina de Vos

Theo_1

Nieuwe expositie van Christina de Vos bij HulstArt

Vanaf 25 november a.s. tot en met 2 januari 2022 zijn werken van Christina de Vos te zien in de expositieruimte van HulstArt aan het s Gravenhofplein in Hulst. De expositie wordt mede mogelijk gemaakt door het Mondriaanfonds.

De expositie heet ‘Life and Limb’ en omvat werken uit de hele carrière van Christina (1965) die ongeveer 35 jaar geleden is begonnen. Er zijn tekeningen, schilderijen en sculpturen te bewonderen.

Het is een soort overzichtstentoonstelling zonder middenmoot, maar toch compleet in zoverre dat haar vroegste en nieuwste werken het dichtst bij de kern van haar oeuvre komen, namelijk dat de mens en zijn medemens zowel daders als slachtoffers zijn: homo homini lupus est – de mens is als een wolf voor zijn medemens.

Christina debuteerde in 1985 bij galerie Espace in Amsterdam met groot succes. Zij studeerde toen nog aan de Rotterdamse Academie, waar ze zich vooral richtte op kleine kleurloze tekeningen van veelal koploze figuren. Na de Academie werden de tekeningen van lieverlee groter, kleuriger en schilderachtiger. De afgelopen twintig jaar heeft ze vooral schilderijen gemaakt van houtskool en acrylverf op meer en meer lagen doek, zodat ze allengs het aanzien van een collage kregen.

Tijdens de looptijd van de tentoonstelling zal Christina, samen met haar partner performer Baby Dee, werken aan een sculptuur, getiteld ‘Now, if Sebastian had been armed’ als work in progress.

De opening van de tentoontstelling vindt plaats op zondag 28 november van 14.00 tot 17.00 uur.

De expositie is te bezoeken tijdens de openingstijden van 14.00 tot 17.00 uur elke donderdag tot en met zondag.

Voor meer informatie, kijk op www.hulstart.nl

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • 25 nov t/m 25 nov:
    • Donderdag 14:00 - 17:00
    • Vrijdag 14:00 - 17:00
    • Vandaag geopend
    • Zondag 14:00 - 17:00

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.