Wekelijks

De Zeeuwse Keuken

VVV Zeeland

Een mals stuk rundvlees met een dikke vetlaag, dat zal menig mens doen watertanden. Ook in Zeeland werd veel rundvlees gegeten. Vijfhonderd jaar lang werd het verkocht in het oudste gedeelte van het Stadhuismuseum, de Vleeshal.

Keukenstukken

In deze kleine tentoonstelling waar twee werken gemaakt door Floris van Schooten (ca. 1585-1656) uit Haarlem en Cornelis Eversdijk (1583-1649) uit Goes. Deze tentoonstelling is aangevuld met bodemvondsten uit de 17e eeuw. Deze stukken zijn in bruikleen van de Stichting Cultureel Erfgoed Zeeland.

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • 7 dec t/m 14 mrt:
    • Dinsdag 11:00 - 17:00
    • Woensdag 11:00 - 17:00
    • Donderdag 11:00 - 17:00
    • Vrijdag 11:00 - 17:00
    • Zaterdag 11:00 - 17:00
    • Zondag 13:00 - 17:00

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.