Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Wekelijks

Spelen in één van de grootste binnen- en buitenspeeltuinen van Zeeland - Klok'uus

1 / 5
Klok'uus (Zakelijk)

De grootste & leukste binnenspeeltuin van Zeeland
De grote binnenspeeltuin van Klok'uus bevat spannende glijbanen en leuke hindernissen. Kids krijgen het gevoel alsof ze spelen in een echte boeren-speelschuur. Zo glijden ze bijvoorbeeld onderdoor een combine die vroeger nog het graan van het land oogstte! Onze Freefall-glijbaan bezorgt de kriebels in je buik en de Spidertower is een leuke uitdaging om te trotseren. Ook de loopbrug op maar liefst 6 meter hoogte is erg spannend. Hiernaast is het touwenparcours en de springnetten buiten grotendeels ook nog overdekt.

Avontuurlijke buitenspeeltuin
Ook de buitenspeeltuin zit bordenvol avontuur. Voor kinderen ouder dan zes is er een halfoverdekt klimparcours van maar liefst drie tot zeven meter hoog. Deze kan vanaf binnen betreden worden via een grote touwbrug. In het midden van de spannende hindernissen maak je hoge sprongen in de elastische springnetten. Onder het klimparcours door vindt je de skelterbaan met echte tractor skelters. Verder buiten natuurlijk de Bungeejump trampolines en in de zomer een aantal grote luchtkussens!

Voor de kleintjes
Voor peuters is er in de indoorspeeltuin een leuke, aparte speelhoek. Hier kunnen zij zich uitleven in de ballenbak. Ook kunnen ze springen op hun eigen trampoline en hebben zij hun eigen klimrekje. Buiten is er voor de kleintjes een aparte speelweide. Hier vind je onder andere een zandbak, een speelhuisje en meer.

Verfrissing nodig?
In de zomer maanden (bij mooi weer) vind je op het buitenterrein leuke waterattracties! Zo kunnen kinderen proberen een zo lang mogelijke buikschuiver te maken op de buikschuifbaan of glijden ze een badje in op de koe-waterglijbaan.

Daarnaast hebben we een groot restaurant waar heerlijke (streek) gerechten worden geserveerd!

In schoolvakanties van regio zuid zijn we elke dag geopend!

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

 • 10 apr t/m 10 apr:
  • Woensdag 10:00 - 20:00
  • Donderdag 10:00 - 20:00
  • Vrijdag 10:00 - 21:30
  • Zaterdag 10:00 - 21:30
  • Zondag 10:00 - 20:00

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.