Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Elke maandag en dinsdag

Crazy Spring Paradijs in de voorjaarsvakantie!

groenewoud11

Maandag 24 & dinsdag 25 februari komt in de voorjaarsvakantie het Crazy Spring Paradijs voor alle kinderen weer naar Sportcentrum Groene Woud in Kapelle.

Het te gekke springevenement bij jou in de buurt! Een dag vol klauteren, klimmen, stuiteren en springen op een grote hoeveelheid spring- en luchtkussens. Weer of geen weer, het is altijd Crazy Springweer! Natuurlijk is er ook plek om uit te rusten en voor de ouders/begeleiders is er gratis WIFI.

Crazy Springparadijs is hét spring- en luchtkussenevenement van de regio komende voorjaarsvakantie! Net als voorgaande keren staat het evenement weer bol van de opblaasbare attracties en ander vermaak voor alle kinderen van de basisschool. Jullie zijn van harte welkom op maandag 24 & dinsdag 25 februari 2020 in Sportcentrum Groene Woud (Optisport).

Het is een speeltuin van groots formaat, gevuld met de leukste springkussens van dit moment. Wij bieden ieder wat wils: van avontuurlijke stormbanen tot een opblaasbaar voetbalveld en attracties voor de kleintjes. Daardoor biedt Crazy Springparadijs een divers aanbod voor jong en oud. Maar er is meer! Ook hebben we een fijne knutselhoek, peuterplaats en oudhollandse spellen.

Dorst en honger
Bij de kinderbar kunnen de kinderen energie bijtanken met de speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Voor de echte honger is er de bunkerkaart met frietjes en een snack.

Waar, wanneer en wat kost het?
Crazy Springparadijs vindt plaats op maandag 24 & dinsdag 25 februari 2020 in Sportcentrum Groene Woud van 10.00 uur tot 17:00 uur.
Voor slechts € 6,- per kind ( graag contant, pin is niet aanwezig) kunnen ze zich uitleven en de ouders mogen gratis naar binnen. Ook leuk voor een kinderfeestje!

*Ook voor de allerkleinsten is het leuk om te komen. Kom vroeg in de ochtend om te springen en te klauteren, daarna naar huis om bij te slapen en kunnen ze na hun dutje weer gezellig komen spelen!


Je komt toch ook wel gezellig springen en klauteren?

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • 24 feb t/m 25 feb:
    • Maandag 10:00 - 17:00
    • Dinsdag 10:00 - 17:00

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.