Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Dagelijks t/m 23 december

AFGELAST: Belevingsrondvaart

VVV Zeeland

Met het schip YE100 maken wij van uw rondvaart een beleving van de Oosterschelde! Vanaf heden tot 30 December kunt u mee voor een ZEEHONDENTOCHT - MOSSELTOUR of NATUURVAARTOCHT. Met kinderen onderzoeken we het bodemleven van de Oosterschelde. Kijk op www.rondvaartenyerserke.nl naar het gehele schema en boek via het reserveringsysteem op de site.
“Geen standaard rondvaart, maar een echte beleving!”
U kunt het gehele jaar het grootste Nationaal Park van Nederland De Oosterschelde op verschillende manieren te ontdekken en beleven. Voor groepen, op een door u gewenste dag en tijd...
van heden t/m Kerst hebben wij een geweldig rondvaart programma waar u alléén, met uw gezin of familie op kan reserveren. Op onze site www.YE100.nl of www.rondvaartenyerseke.nl ziet u het schema van de vaarten die 2020 gepland zijn en waarop u kunt inschrijven… reserveren via de site is noodzakelijk. Op de overige data zijn wij beschikbaar voor besloten rondvaarten met uw groepen.
* Zeehondentocht Op de grootste droogvallende zandbank nabij de Zeelandbrug, liggen de zeehonden op “steenworp” afstand te rusten.
* Mossel-tour met Sleepvis-Demo alles over de mosselindustrie van Yerseke met een demonstratie van het vissen van mosselen en Oesters. Maar wat leeft er eigenlijk op de bodem.., wij vertellen er alles over!
* Natuurvaartocht met een stop op een drooggevallen EILAND, even de benen strekken, wij gidsen u bij een geweldige wandeling op de bodem van de Oosterschelde (zand/schelpenbank) een unieke beleving!

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

 • 9 jul t/m 23 dec:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
  • Zaterdag
  • Vandaag geopend

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.