The Secret Life Of Pets 2 3D (OV)

  • 1u 26m

The Secret Life Of Pets 2 is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van De Grinch, Minions en Sing. Het is het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn. Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriƫr Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal. Geproduceerd door Chris Meledandri, de baas en oprichter van Illumination, samen met Janet Healy. Het scenario van Secret Life Of Pets 2 is net als het eerste deel geschreven door Brian Lynch (Minions) en de regie is wederom in handen van Chris Renaud (de Despicable Me-films, De Lorax en het Verdwenen Bos).

  • Regisseur: Chris Renaud
  • Acteurs: Hannibal Buress, Tiffany Haddish, Kevin Hart, Lake Bell, Ellie Kemper, Nick Kroll, Dana Carvey, Harrison Ford, Bobby Moynihan, Patton Oswalt, Pete Holmes, Jenny Slate, Garth Jennings, Eric Stonestreet

Aanvangstijden Cinecity

Vlissingen

  • maandag 17 jun 19:15
  • woensdag 19 jun 19:15

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.