Elke maandag

Workshop fotografie basis

1 / 3
Fotografie Claudia

Basis workshop digitale fotografie

De workshop fotografie is geschikt voor zowel de beginner als de gevorderde fotograaf die zijn camera beter wil leren kennen. Wil je meer dan alleen maar op de automatische stand fotograferen en meer inzicht krijgen in de fotografie dan is deze workshop iets voor jou. De workshop fotografie zal gegeven worden in de fotostudio te Vlissingen.
In drie avonden leer je de basisbegrippen van fotografie ,wat is diafragma en sluitertijd en wat kan je er mee doen.
De workshop bestaat uit theorie en een praktijk gedeelte. Tijdens het praktijkgedeelte bespreken we de gemaakte foto’s zodat je van elkaar kunt leren en tevens inspiratie op kunt doen.
Het aantal deelnemers aan een workshop bestaat uit maximaal vijf personen, zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt.

De volgende punten worden behandeld tijdens deze workshop.

Materiaal ,wat heb je nodig als basis en wat is er allemaal op de markt en waar dient het voor.
Diafragma, wat is het en vooral wat kan ik ermee?
Sluitertijd, wat is het en wat kan ik ermee?
Brandpuntsafstand
Belichting
Portretfotografie
Fotobewerkingsprogramma’s
Websites en handige tips
Voor deze workshop moet je in het bezit zijn van een spiegelreflexcamera omdat we tijdens de lessen werken met eigen apparatuur.
We leveren ook workshops op maat, heeft u geen spiegelreflexcamera maar een compactcamera en wilt u graag meer leren over fotografie dan is dat ook mogelijk.

De kosten voor een workshop van drie avonden bedragen 65 euro en is inclusief lesmateriaal, koffie en thee.Voor opgave of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
06-30465781
claudiafotografie.nl
fotografieclaudiadewit@gmail.com

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • 28 jan t/m 28 jan:
    • Maandag 19:00 - 21:30

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.