Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Elke zaterdag

Workshop edelsmeden: uw eigen zilveren sieraad in 1 dag.

1 / 4
nicolinegz@zeelandnet.nl

Elke zaterdag te boeken van 11.00u - 16.00u (met uitloop van een half uur).
Voor groepen van 4-5 personen.
(Bent u met minder, neem dan contact met mij op, wellicht kan ik meerdere mensen bij elkaar zoeken om een groep vol te maken).

Workshops edelsmeden
Ideaal voor een personeelsuitje, moeder/ dochter/ zussendag vriendinnendag of vrijgezellenfeest!
Te boeken voor groepen van 4 of van 5 personen

Tijdens mijn workshop maakt u onder vakkundige begeleiding uw eigen zilveren ring of hanger naar keuze. Diverse technieken komen aan bod, zoals: zagen, boren, buigen, solderen, vijlen en schuren. Er zijn voldoende voorbeelden, maar natuurlijk bent u vrij om uw eigen ontwerp te maken. Voorkennis is niet nodig. We beginnen de workshop met uitleg van verschillende technieken en mogelijkheden. Aan de hand hiervan bedenkt u het uiteindelijke ontwerp voor het sieraad dat u wilt maken. Daarna is er tijd voor een lekkere en uitgebreide lunch. Na de lunch gaan we daadwerkelijk aan de slag met het uitvoeren van uw eigen ontworpen ring of hanger in zilver. Kortom: een gezellige dag met collega`s, familie of vriendinnen, waarbij iedereen aan het einde van de dag met een zelfontworpen en gesmeed zilveren sieraad als aandenken naar huis gaat. De prijs van een workshop is €147 per persoon. Dit is inclusief zilver (maximaal 10 gram), 1 steentje of parel, gebruik gereedschap, een uitgebreide lunch en koffie en thee met iets lekkers. Wilt u het nog persoonlijker maken? Het is mogelijk om onderdelen van uw oude sieraden in het ontwerp te verwerken, zoals bijvoorbeeld een Zeeuwse knop.

Meer info: https://juweelontwerpster.nl/workshops-edelsmeden/
info@nicolinevanboven.com
06-30475521

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • 17 mrt t/m 17 mrt:
    • Zaterdag 11:00 - 16:00

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.