Elke woensdag en donderdag t/m 30 juni

Cursus edelsmeden

VVV Zeeland

Cursus edelsmeden:
Het nieuwe cursusrooster van 2019 staat online!!
www.nicolinevanboven.com

Maak op een leuke manier kennis met edelsmeden! Bent u creatief aangelegd en heeft u een buitengewone interesse in sieraden, of in de technieken van het edelsmeden? Door een cursus bij mij te volgen, maakt u op een leuke en enthousiaste manier kennis met dit vak!
Geen eindeloze saaie technische oefeningen. Ik probeer op een creatieve manier het beste in iedereen naar boven te halen, zodat u sieraden leert maken die u zelf mooi vindt! We beginnen de eerste opdracht met een armband in koper waarbij de basistechnieken aan bod komen. Daarna kijk ik per persoon wat iemand ligt en welke technieken iemand specifiek kan en wil leren. Iedereen heeft een eigen smaak en stijl en die kan men volledig op zijn of haar eigen tempo ontwikkelen. U zit bovendien samen met een enthousiaste groep medecursisten beginners en gevorderden door elkaar, waardoor u veel van elkaar kunt leren!

Deelname aan de cursus werkt met strippenkaarten van 1, 5, 10, 15 of 20 lessen. Het voordeel hiervan is dat u op elk moment (indien er plaats is) kunt inspringen en zelf kunt bepalen hoeveel lessen u wilt volgen. In deze cursus leert u sieraden ontwerpen en uitvoeren naar uw eigen wens. Ook leert u denken in mogelijkheden en oplossingen om uw creatieve idee├źn om te zetten tot een eigen sieraad. En natuurlijk is het ook een leuke gelegenheid om een sieraad als cadeau voor iemand te maken. Ook de cursus zelf is natuurlijk een goed cadeau idee!

Nieuwe data cursussen edelsmeden vanaf januari 2019 t/m de zomervakantie vindt u in het lesrooster.

Leskaarten kunt u direct kopen in de webshop via www.nicolinevanboven.com

In december krijgt u korting op alle leskaarten, dus bestel ze nu alvast!

De cursussen worden gehouden op: woensdagochtend: van 9.00u-11.30u woensdagavond en donderdagavond van 19.30u-22.00u. De lessen gaan door vanaf 3 personen.

Een les duurt 2,5 uur en is inclusief gebruik van gereedschap, schuurpapier, zaagjes, zilversoldeer en koper om mee te werken en koffie en thee met iets lekkers. Zilver, goud, goudsoldeer, steentjes of parels kunt u in de les kopen.

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • 9 jan t/m 30 jun:
    • Woensdag
    • Donderdag 19:30 - 22:00

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.