ZeelandNet

Recensies

21.971 beoordelingen over meer dan 5.555 bedrijven

Een teleurgestelde klant over Traffic Control:

‘Zeer onproffesioneel bedrijf. Afrader!’

  • Aanbod: 6
  • Prijs/kwaliteit: 1
  • Gebruiksgemak: 1

- Bezoek website

Drie keer geprobeerd om mijn motorslipcursus te boeken. Wel betaald maar tot op heden (5 maanden later!) nog geen succes.

1e keer ging niet door omdat de motoren stuk waren. Waar een monteur een motor normaal in 1 dag repareert duurt dit bij traffic control blijkbaar meer dan één week omdat toen al werd afgezegd. Voor niks een dag vrij ingepland.

2e keer hoorde ik kort van te voren dat de cursus overboekt was en daardoor geen plek meer had voor mij.....Waar is de planning dan voor?!

Toen maanden lang geen aanbod waar ik op in kon schrijven.

De 3e keer ging vervolgens niet door omdat het materiaal wéér stuk was. Weer ruim 1 week van te voren via de mail te horen gekregen, dus tijd zat om het te repareren!

Op mijn verzoek om het geld terug wordt gereageerd dat het overmacht is en dat ze er niks aan kunnen doen (jajaja). Vervolgens krijg ik weer nieuwe data aangeboden, maar mijn geld terug doen ze niet.

Wat een prutser bedrijf zeg. Ben er echt klaar mee. Moet ik werkelijk via een procedure mijn geld gaan terughalen? Zouden ze zelf niet inzien dat het onderhand beter is om het netjes op te lossen? En dan te bedenken dat ik de slipcursus bewust voor een circuitdag in juni had geboekt, zodat ik die ervaring mee kon nemen het circuit op.

Samenvattend: Niet met dit bedrijf in zee gaan. Zie ook de andere recensies op internet.

Plus

Aanbod is groot genoeg. Verder kan ik niks bedenken.

Min

Materiaal.
Planning.
Klantenservice!

Aanbeveling?

Nee, absoluut niet.

Bekijk alle 11 beoordelingen van Traffic Control