ZeelandNet

Recensies

21.971 beoordelingen over meer dan 5.555 bedrijven

Nijssen over Marktplaats Aanbieding:

‘Niets zeggende excuses’

  • Aanbod: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
  • Gebruiksgemak: 1

- Bezoek website

op 22 december heb ik een bestelling gedaan voor 500 nespresso koffiecups inclusief verzendkosten. € 94,90 uitleverdatum 6 januari. Op 8 januari had ik nog niets gehoord dus ben ik gaan navragen, dat kan alleen via de mail, ik kreeg een mail met excuus en vertraging bij de uitlevering, dat kan gebeuren. Een week later nog steeds niet gehoord, weer een mail gestuurd, nog steeds vertraging maar aan het eind van de week zou men mij mailen wanneer het dan wel uitgeleverd zou worden, en je raad het al, eind van de week geen bericht.
Weer een mail gestuurd, afgelopen maandag, antwoord, de bestelling is nu aangeboden bij DHL en word snel geleverd, iedere dag gekeken bij DHL track en tracé maar de code is onbekend, maar weer gemaild, krijg ik als antwoord:
" Ik heb uw order bekeken. De uitlevering is vanwege voorraadgebrek vertraagd maar inmiddels zijn uw cups per 19 januari jl. naar u onderweg. De informatie op T&T geeft geen inzage in hoever men bij u vandaan is." En "Ik spreek daarom graag met u af dat u mij maandag a.s. informeert als de cups dan nog steeds niet zijn afgeleverd. " En nu moet ik Marktplaats Aanbiedingen nog serieus nemen, ik voel me opgelicht.
Inmiddels bericht van DHL track en tracecode is onbekend.

Plus

Min

Aanbeveling?

Nee, Absoluut onbetrouwbaar en niet te bereiken anders dan mail

Bekijk alle 13 beoordelingen van Marktplaats Aanbieding