ZeelandNet

Recensies

21.971 beoordelingen over meer dan 5.555 bedrijven

wiewie over Nelly:

‘Nelly.com waar blijft mijn bestelling??????????????????????’

  • Aanbod: 7
  • Prijs/kwaliteit: 7
  • Service: 1

- Bezoek website

Ordernummer: 603892548

bestelgemak helemaal goed, levering en klantenservice slecht. Oftewel motto van Nelly: mensen geef vooral geld aan ons uit en hoe /of de bestelling nog aankomt zal ons een worst wezen.


Levering:
vreselijk! Ik wacht al bijna twee weken op mijn bestelling. Selektvracht zegt dat ze het pakketje niet hebben; vermist?!en dat ik contact moet opnemen met Nelly. Zo gezegd zo gedaan;Nelly klantenservice zegt dat ik ze nog twee weken de tijd moet geven om het pakje te leveren daarna zien we wel weer... en onderaan het bericht met grote letters : opgelost. :-S jaja .Ik kan wel wachten totdat ik een ons weeg. Waarom reageren ze niet meteen door contact op te nemen met selektvracht i.p.v mij aan het lijntje te houden? Dit is trouwens de tweede keer dat ik problemen heb met Nelly. Vorige keer ontving ik de verkeerde schoenen . Heel frustrerend, ook omdat ik geen telefoonnummer op de site kan vinden.
P.s ik zet mijn ordernummer erbij zodat nelly nog kan reageren op mijn review. Zodoende geef ik Nelly bij deze de gelegenheid om dit alsnog op te lossen :-).

Plus

nelly besteed veel aandacht om mensen te laten kopen.

Min

bestellingen worden niet bezorgd. Dan is "een zwakke punt" nogal zacht uitgedrukt.
klantenservice = drama.
do i need to say more?

Aanbeveling?

Nee, als je besteld verwacht je ook dat het ooit nog aankomt :-S

Bekijk alle 4 beoordelingen van Nelly