ZeelandNet

Recensies

21.971 beoordelingen over meer dan 5.555 bedrijven

Quakeer over Globe Gadgets:

‘Jammie !’

  • Aanbod: 6
  • Prijs/kwaliteit: 7
  • Gebruiksgemak: 9

- Bezoek website

Ja, wat kan het leven toch verrassend zijn. Deze site is zowel geschikt voor de consument die een keer een leuk / apart cadeautje wil geven als voor de wat 'kapitaalkrachtiger' medemens. Ik zal niet het hele assortiment opnoemen maar het is zo'n beetje alles wat zicht bevindt tussen een 'relax-pen met massage' en een vluchtje in een MIG-29 in Moskou....

Dus als je iets zoekt voor een vriend die 'alles al heeft' dan denk ik dat je zelfs hem hiermee kunt verrassen. Deze site is echt een genot voor het oog en ik betrap mezelf erop dat ik bij sommige producten gewoon sta te kwijlen. Deze site komt zeer zeker bij mijn favorieten.

Ik houd het voorlopig alleen nog maar even bij dromen, maar er zitten gelukkig toch wel wat producten bij die ook voor Jan Modaal haalbaar zijn. Ik vraag me alleen af wat de toegevoegde waarde van sommige producten zoals bijvoorbeeld een spiegel-tv is. Ik zal niet snel tv gaan kijken als ik onder de douche sta en het idee van een spiegelende tv in de huiskamer spreekt me persoonlijk ook niet zo erg aan.

Het enige wat me een beetje tegenvalt, is het aanbod van gadgets. Is de hedendaagse consument zo verwend dat er nog maar zo weinig in de categorie gadget valt?

Plus

De site is supersnel en overzichtelijk.

Min

Aanbeveling?

Nee

Bekijk alle 3 beoordelingen van Globe Gadgets