ZeelandNet

Recensies

21.971 beoordelingen over meer dan 5.555 bedrijven

bantavoer over UitBieden.nl:

‘Quad core tablet 10" inch met toetsenbord’

  • Aanbod: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
  • Gebruiksgemak: 1

- Bezoek website

In november 2014 een tablet gewonnen op hun site. In januari 2015 ging dat ding kapot. Reparatie heeft 15 weken geduurd en toen dat ding eindelijk terug was, zag het scherm vol met vlekken en krassen. Volgens hen heb ik het niet goed verpakt. Yeah right! Optie van uitbieden.nl is: opsturen en scherm vervangen. Dus weer een aantal weken kwijt. Dat op hun site staat: niet goed, geld terug garantie mogen ze van mij vervangen door niet goed, geld kwijt garantie.

Verder een paar dagen de site eens in de gaten gehouden en blijkt dat op smartphones (en waarschijnlijk ook andere producten) het bieden zelf door hun wordt gedaan. Een smartphone van een waarde van 369 (in China nog niet eens de helft) wordt steeds geboden met een bedrag van 157 euro. Zelfs als een nieuwe bod begint, staat het bedrag er al. Ik geloof niet dat iemand meteen 157 euro biedt op iets. Dat gebeurt zelfs bij een veiling van Mycom niet eens.

Het is een grote boevenbende daar. E-mails wordt niet beantwoord. Telefonisch wordt je schofterig behandeld. Advies: ga nooit iets bieden, koop het gewoon in een winkel bij jou in de buurt. Betaal je waarschijnlijk meer, maar dan heb je wel kwaliteit en service.

Plus

Niet goed, geld kwijt garantie en onzin verkopen.

Min

Niet antwoorden op e-mails. Adviesprijzen kloppen voor geen meter. Constant hoge (en soms dezelfde) bedragen geboden op artikelen.

Aanbeveling?

Nee, je bent je geld zeker kwijt. Ze verkopen alleen maar shit troep.

Bekijk alle 7 beoordelingen van UitBieden.nl