ZeelandNet

Recensies

21.971 beoordelingen over meer dan 5.555 bedrijven

james over DayDealers:

‘Niks ontvangen, gewoon oplichters!!’

  • Aanbod: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
  • Gebruiksgemak: 1

- Bezoek website

inmiddels twee weken geleden een riem gekocht bij daydealers. waarbij wordt vermeld dat het product binnen 5WERKDAGEN GELEVERD ZAL WORDEN. inmiddels zijn die 5werkdagen allang voorrbij!
dus een aantal mails hierover gestuurd. maar geen enkel antwoord tot nu toe ontvangen. denk ook niet dat ik het product zal ontvangen, triest dat dit gewoon kan terwijl ik via ideal hebt betaald en dus ging ik ervan uit dat het te vertrouwen is.
maar tijdens en na de bestelling viel me en paar dingen op. 1nergens duidelijk een telefoonnummer vermeld(alleen mail adres) 2 kort na de betaling een mail ontvangen met een tijdstip dat een uur eerder is.
ideal geraadpleegd, maar die raad aan om aangifte te doen eventueel maar hun kunnen verder niks doen, alhoewel het betalen via hun systeem is gebeurd. het voelde vanaf begin vreemd, maar ja, je laat je toch verleiden door de prijs. én het feit dat het met ideal betaling is gebeurd dus ging ik er toch vanuit dat het moet kloppen, helaas.

Plus

het op een slinkse manier verleiden(oplichten) met de prijs. kortom een sterke punt voor hun, zwakke punt voor de klant.

Min

je krijgt gewoon geen reactie en geen product(waarvoor wel betaald is).

Aanbeveling?

Nee

Bekijk alle 5 beoordelingen van DayDealers