ZeelandNet

Recensies

21.971 beoordelingen over meer dan 5.555 bedrijven

Freda over BoekVandaag.nl:

‘Teleurgesteld/boos wegens onjuiste betalingsvoorlichting’

  • Aanbod: 9
  • Prijs/kwaliteit: 9
  • Gebruiksgemak: 6

- Bezoek website

25/10/2011 boekte ik een stedentrip naar Wenen voor maart 2012. Omdat de betalingsvoorwaarden gunstig waren voor mijn budget: 25% aanbetaling binnen enkeledagen dus 92 euro en de rest (276euro) 6 weken voor aanvang van de reis kon ik ontspannen op het bevestigen-knopje clicken.
De volgende dag ontvang ik om 11 uur een email dat de betalingsvoorwaarden afwijken en daarom 100% van het bedrag €368,00 binnen 28 uur overgemaakt moet zijn. De geboekte reis is niet te wijzigen of te annuleren en wanneer het geld niet op tijd binnen zijn de kosten 100%.
Ik voel mij misleid en onder druk gezet.
Het blijft een leuke aanbieding maar als ik had geweten dat ik meteen moest betalen had ik nog even moeten wachten nu moet ik geld gaan lenen wat niet mijn intentie was - tegen wil en dank want ik moet de reis of de boete betalen. Respectloos!
Freda.

Plus

De aanbiedingen zijn leuk en goedkoop.

Min

Door mijn ervaring vind ik dat de voorlichting ivm betaling niet juist was en ben ik een overeenkomst aangegaan in de veronderstelling dat deze voor mij prima te betalen was wegens het termijn maar uiteindelijk onderdruk van een 100 van de prijs boete geld moet gaan lenen.

Aanbeveling?

Ja, maar wel opletten en nachecken

Bekijk alle 9 beoordelingen van BoekVandaag.nl